Ο καθηγητής Πολεμικών Τεχνών της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης κύριος Νίκος Δροσόπουλος συμμετείχε στην παρουσίαση του Προγράμματος Αξιοποίησης Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Αττικής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022, στο Ολυμπιακό Κέντρο Υγρού Στίβου. Ο κύριος Ν. Δροσόπουλος έδωσε το παρών του στην εκδήλωση, έπειτα από πρόσκληση που έλαβε από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη.

Μαζί με τον κύριο Ν. Δροσόπουλο παρευρέθηκαν στην παρουσίαση του Προγράμματος η μαθήτρια Αλεξάνδρα Κονταξάκη και μαθητής Άρη Γκρέκης, από το Λύκειο του Σχολείου μας, οι οποίοι είχαν διακριθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια στον κύριο Ν. Δροσόπουλο για την Τιμητική Πρόσκληση που δέχτηκε καθώς και στους μαθητές μας για τη συμμετοχή τους και τη σημαντική εμπειρία που αποκόμισαν.

Ο εξαιρετικός καθηγητής πολεμικών τεχνών δεν είναι η πρώτη φορά που βραβεύεται καθώς οι μαθητές του διαπρέπουν στο άθλημα του, όπως ο Στέλιος Ρούλιας που μαζί του βραβεύτηκε και  στο πνευματικό κέντρο Αγίου Στεφάνου σε μια μεγάλη εκδήλωση για τον αθλητισμό.

You may also like