Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε και να σας προσκαλέσουμε στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι του συλλόγου μας που θα γίνει 

την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022  από τις 11:00 – 15:00.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα,

  • ο χώρος του σχολείου μας θα πλημμυρίσει με μουσική και τραγούδια από τα παιδιά μας, υπό τη διεύθυνση της κας Μιχαλάκη!!
  • Έχουμε ετοιμάσει παιχνίδια για τα παιδιά…
  • Θα υπάρχουν πολλές επιλογές δώρων για τους αγαπημένους μας & πλούσιος μπουφές (για το μπουφέ θα χρειαστούμε και την δική σας βοήθεια με ότι νόστιμο μπορείτε να ετοιμάσετε,που μπορείτε να φέρετε την ημέρα του bazaar.)
  • Ο Άγιος Βασίλης θα είναι εκεί να περιμένει τους μικρούς του φίλους…
  • Για τους μεγάλους έχουμε ετοιμάσει λαχειοφόρο με κλήρωση μοναδικών δώρων (όπως αεροπορικά εισιτήρια για το εξωτερικό, διαμονή σε όμορφο ξενώνα στην Ελλάδα). Ελπίζουμε στην στήριξή σας και στην αγορά λαχνών για να ενισχύσουμε το έργο του Συλλόγου. Λαχνούς θα μπορείτε να προμηθευτείτε στις Σαββατιάτικες δραστηριότητες (03.12 και 10.12), την ημέρα του bazaar, καθώς και από τα μέλη του ΔΣ. 

 Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι θα μπορούσατε να βοηθήσετε και με διάφορους επιπλέον τρόπους για να εμπλουτίσουμε το bazaar όπως:

 ·             διαθέτοντας λίγο από τον χρόνο σας  για να φτιάξετε κάποιες κατασκευές, στολίδια κλπ που θα μπορούσαν να στηθούν σε πάγκο προς πώληση για την ενίσχυση του Συλλόγου.

·      δίνοντας οτιδήποτε σας περισσεύει το οποίο είναι σε καλή κατάσταση, όπως παιχνίδια, βιβλία, δώρα κ.ά.

·      φτιάχνοντας σπιτικά γλυκά, ή προσφέροντας προϊόντα προς πώληση που μπορεί να διαθέσει η εταιρία στην οποία εργάζεστε.

·      εξασφαλίζοντας από εταιρίες που γνωρίζετε ή συνεργάζεστε κάποιες δωρεές σε προϊόντα που θα μπορούσαν να πουληθούν στο παζάρι.

Τα πιο πάνω παρακαλούμε όπως τα φέρετε στο Σχολείο είτε αύριο Σάββατο 03/12 είτε το Σάββατο 10/12 τις ώρες των δραστηριοτήτων ή να τα δώσετε σε κάποιο μέλος του ΔΣ.

Επίσης για τις προσφορές σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα μέλη του Δ.Σ., ή με τους συνδέσμους στο viber της κάθε τάξης ή να μας στείλετε email στο syllogos.goneon1dim@gmail.comκαι θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. 

Σας περιμένουμε όλους !!!

Με εκτίμηση,

ΔΣ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

1ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου

You may also like