Απειλές και καρατομήσεις Υπουργών, απάτες σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, κομπίνες, προστασία από την Ελληνική Αστυνομία και άλλα πολλά έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό με πρωταγωνιστή τον κ. Φουρθιώτη.

Την προηγούμενη βδομάδα, ο Αντιδήμαρχος Πικερμίου, κ.  Χρήστος Τσεμπέρης, δημοσιοποίησε στοιχεία που αποδεικνύουν, αφού πρόκειται για εσωτερικά έγγραφα της Αστυνομίας, πως ο τέως μάνατζερ της Τζούλιας και νυν εκδότης, φυλάσσεται από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ σε 24ωρη βάση. Πέρα από την προσωπική φύλαξη, έχουν διατεθεί περιπολικά από πέντε Αστυνομικά Τμήματα, για να φυλάσσουν το σπίτι του. Δηλαδή περιπολικά, που σε μερικές περιπτώσεις τυγχάνει να είναι μοναδικά για τις περιοχές όπου βρίσκονται τα Τμήματα, που εξυπηρετούν τον κ. Φουρθιώτη. Φυσικά δεν εξυπηρετούν τους πολίτες.

Ποιος είναι λοιπόν ο κ. Φουρθιώτης, ώστε να του παρέχεται αστυνομική φύλαξη και μάλιστα τόσο μεγάλη;

Γιατί υπάρχει φυλάκιο της αστυνομίας έξω από το σπίτι του;

Είναι πρόσωπο υψίστης σημασίας για την κυβέρνηση, που χρειάζεται να προστατεύεται όσο ο Πρωθυπουργός;

Σαν να μην έφτανε όμως το σκάνδαλο με την προστασία του κ. Φουρθιώτη, σοκ έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις τις τελευταίες μέρες του πρώην Υπουργού Εργασίας, κ. Βούρτση, ο οποίος σε συνέντευξή του κατήγγειλε, πως ο “μάνατζερ” και “δημοσιογράφος”, κ. Φουρθιώτης,  μπούκαρε στο γραφείο του με μπράβους, γιατί ως Υπουργός τόλμησε να κλείσει το παραθυράκι μιας κομπίνας του Φουρθιώτη, με την οποία εισέπραττε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από το Δημόσιο. 

Ο κ. Φουρθιώτης τον έβρισε και τον απείλησε πως θα τον τελειώσει από Υπουργό. Συγκεκριμένα ο κ. Βούρτσης ανέφερε: «Ήρθε σε μένα με μπράβους. Φώναζε. Με θράσος. Απειλούσε. Ζητούσε να πληρωθεί το μήνα που έχασε». «Είμαι έξω φρενών με αυτόν τον τύπο. Ήρθε στο υπουργείο και κλοτσούσε πόρτες. Ήρθε με μπράβους. Απειλούσε Γενικούς Γραμματείς. Υπάλληλοι έρχονταν κλαίγοντας γιατί τους έλεγε ότι θα τον προσκυνήσουμε. Μιλάμε για παρακμή». Λίγες μέρες αργότερα, ο κ. Βούρτσης καρατομήθηκε από Υπουργός Εργασίας.

Τελικά, ποιος καρατόμησε τον Υπουργό; O Πρωθυπουργός ή ο κ. Φουρθιώτης;

Ποια είναι η σχέση του με ανώτατα στελέχη της κυβέρνησης, ώστε να έχει την δύναμη να ανεβοκατεβάζει Υπουργούς;

Πως είναι δυνατόν ένας ξεχασμένος “μάνατζερ” και “δημοσιογράφος” να απολαμβάνει τέτοιου είδους προστασία από την Ελληνική Αστυνομία και την κυβέρνηση;

Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα, τα οποία πρέπει να απαντηθούν από κάποιον αρμόδιο. Θα απαντηθούν, όμως, ποτέ ή για ευνόητους λόγους θα παραμείνουν αναπάντητα;

You may also like