Ο Δήμος Διονύσου στο πλαίσιο της βελτίωσης της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει και θέτοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια των εργαζομένων του, προχώρησε στην απόκτηση ενός υπερσύγχρονου καλαθοφόρου οχήματος με γερανό, το οποίο είναι κατάλληλο για εργασίες κλαδέματος και κοπής υψηλών επικίνδυνων δένδρων καθώς και διάφορες άλλες εργασίες (αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων, αναγκαίες συντηρήσεις κλπ).

Η παραλαβή του οχήματος έγινε την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στο αμαξοστάσιο του Δήμου, παρουσία του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, του Αντιδημάρχου   Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Μανώλη Κόκκαλη και στελεχών της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος.

Το καλαθοφόρο όχημα είναι κατηγορίας euro 6,  έχει τη δυνατότητα εργασιών τουλάχιστον σε 18 μέτρα ύψος, ενώ  διαθέτει όλα τα σύγχρονα βοηθήματα (line assistant, abc, κάμερες, σύστημα αυτόματης ακινητοποίησης για την προστασία πεζών κλπ).

Με την απόκτηση ενός ακόμη σύγχρονου οχήματος ο Δήμος Διονύσου θα συμβάλλει ακόμη περισσότερο στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών περιβάλλοντος και καθημερινότητας και κατ’ επέκταση στην καλύτερη εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας. 

ΒΙΝΤΕΟ:

You may also like