Συγκινητική ήταν, η ανταπόκριση των πολιτών στην εθελοντική δράση «ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ!!!» που πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Διονύσου σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί μπορούμε», το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, στην Κοινωνική Ιματιοθήκη του Δήμου στον Άγιο Στέφανο με μέριμνα της Αντιδημάρχου Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γεωργίας Κριεμάδη.

Μικροί και μεγάλοι, φορείς και εταιρίες αλλά και ο συμπολίτης μας δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ  Άκης Πσυλόπουλος, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλληλεγγύης του Δήμου Διονύσου προσφέροντας εκατοντάδες χριστουγεννιάτικα δώρα, παιχνίδια και παιδικά βιβλία.

Όλα τα χριστουγεννιάτικα δώρα που συλλέχθηκαν θα διανεμηθούν σε παιδιά ευπαθών ομάδων του Δήμου μέσω των Κοινωνικών Δομών μας προκειμένου να χαρίσουν χαμόγελα τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την επιτυχία της εκδήλωσης και απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους δημότες, συλλόγους και εταιρίες που με την προσφορά τους στα παιδιά απέδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά τους.

You may also like