Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,με ιδιαίτερη ικανοποίηση δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα την ιδρυτική διακήρυξη αρχών και δεσμεύσεων της δημοτικής παράταξης Νέος Διόνυσος.

Η προετοιμασία της διακήρυξης απαίτησε αρκετές εβδομάδες και συνδιαμορφώθηκε συλλογικά από μια Ομάδα Πρωτοβουλίας.

Θεωρώ πως είναι ώριμος καρπός προβληματισμού και ιδεών ανανέωσης που αξίζουν  εφαρμογής στο Δήμο μας και θα αποτελούν την πυξίδα προσανατολισμού και δράσης, για εμένα προσωπικά και συνολικά, για την δημοτική παράταξη Νέος Διόνυσος.

Την ιδρυτική διακήρυξη συνυπογράφουν 104 συμπολίτες μας εκ των οποίων 52 ( 50% ) γυναίκες και 52 ( 50% ) άνδρες, από όλες τις γεωγραφικές περιοχές  και τις  επαγγελματικές δραστηριότητες της πόλης μας, από ενεργούς κατοίκους με διαφορετικές επιστημονικές ειδικότητες και νέους ηλικιακά, και όχι μόνο, πολίτες που οραματίζονται έναν διαφορετικό στην ποιότητα υπηρεσιών  οργανωμένο Δήμο με σύγχρονες υποδομές αντάξιες της εποχής μας. Εν τέλει με πρότυπη αντίληψη στην άσκηση της δημοτικής εξουσίας και τον απαραίτητο σεβασμό σε κάθε δημότη και δημοτική παράταξη χωρίς αλαζονικές συμπεριφορές, που μας καθηλώνουν σε μια στασιμότητα με έντονα φαινόμενα παρακμής.

Η προσπάθειά μας θα έχει διάρκεια και μεθοδικότητα. Θα ακολουθήσουν επεξεργασίες θεμάτων και η χάραξη ενός οδικού χάρτη με την συνεισφορά γνώσεων από κάθε συμπολίτη, γυναίκα ή άνδρα , που θα θελήσει να μας πλαισιώσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση της παράταξης (info@neosdionysos.gr) είτε για να καταθέσετε τη γνώμη σας και τις επισημάνσεις σας, είτε για να δηλώσετε την υποστήριξή σας στην ιδρυτική μας διακήρυξη.

Συμπληρωματικός κατάλογος ονομάτων-ιδιοτήτων  θα δοθεί μελλοντικά στη δημοσιότητα.

Σας ευχαριστώ ειλικρινά για το ενδιαφέρον σας να διαβάσετε και αν κρίνετε να προωθήσετε τη διακήρυξη όπου εσείς επιλέξετε, ώστε να γίνει ευρύτερα γνωστή στην τοπική μας κοινωνία . Θεωρώ ότι η διακήρυξη αποτελεί το εφαλτήριο μας  για ένα άλμα στο Νέο Διόνυσο Που Μας Αξίζει.

Με εκτίμηση

Νίκος Καρυστινός

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

«Νέος Διόνυσος»

You may also like