Σε εξέλιξη βρίσκεται, αυτή την στιγμή, η διανομή αντισηπτικών, μασκών και ενημερωτικού υλικού από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στα καταστήματα του Δήμου Διονύσου , παρουσία του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου και του Δημάρχου κ. Ιωάννη Καλαφατέλη, στηρίζοντας την τοπική αγορά του Δήμου.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Διονύσου, στηρίζει εμπράκτως την επανεκκίνηση του της τοπικής αγοράς του Δήμου Διονύσου με ασφάλεια και στέκεται στο πλευρό των επιχειρήσεων, που τον τελευταίο χρόνο έχουν πληγεί βαρύτατα από την πανδημία του κορονοϊού και τα αλλεπάλληλα lockdown.

Με στόχο, αφενός την προστασία της δημόσιας υγείας και αφετέρου την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του λιανεμπορίου, μέλη της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Εμπορικό Σύλλογο Διονύσου, βρίσκονται στο πλευρό καταστηματαρχών, εργαζομένων και καταναλωτών του Δήμου Διονύσου, διανέμοντας μάσκες, αντισηπτικά και ενημερωτικά φυλλάδια για τη σωστή εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων.

#ΜΕΝΟΥΜΕ_ΑΣΦΑΛΕΙΣ

You may also like