Ενισχύεται σταδιακά ο στόλος οχημάτων του Δήμου Διονύσου. Μετά την πρόσφατη παραλαβή 4 οχημάτων και μηχανημάτων (ενός ερπυστριοφόρου εσκαφέα, ενός σαρώθρου, ενός Unimog κι ενός καλαθοφόρου οχήματος) παραδόθηκαν στο Αμαξοστάσιο του Δήμου δύο (2) νέα σύγχρονα απορριμματοφόρα φορτηγά πρέσσας 16 m3, ένα εκ των οποίων είναι γερανοφόρο.

Τα νέα απορριμματοφόρα, τελευταίας τεχνολογίας, διαθέτουν μεταξύ άλλων αυτοματοποιημένο κιβώτιο 7 ταχυτήτων, σύστημα πέδησης  διπλού κυκλώματος με αέρα, σύστημα αντιμπλοκαρίσματος Τροχών (Α.Β.S.), σύστημα κατανομής πίεσης πέδησης ανάλογα με το φορτίο στον πίσω άξονα, καθώς και σύστημα για την βελτίωση της ισχύος πέδησης ανάλογα το φορτίο EBD (Electronic Brakeforce Distribution). 

Η παραλαβή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, των Αντιδημάρχων Μανώλη Κόκκαλη και Στέφανου Κριεμάδη, καθώς και στελεχών και εργαζομένων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος.

Ο Δήμος Διονύσου μέσα στο προσεχές διάστημα πρόκειται να παραλάβει κι άλλα οχήματα στο πλαίσιο της σύμβασης που έχει συναφθεί για την προμήθεια δώδεκα (12) νέων οχημάτων μέσω leasing.

ΒΙΝΤΕΟ:

You may also like