Τη Δευτέρα 7/6 στις 10:30 στο Γήπεδο Διονύσου η ενημέρωση μαθητών Γ΄Λυκείου και Αποφοίτων για το Δωρεάν Πρόγραμμα Προετοιμασίας.

Η Αντιδημαρχία Παιδείας, Νέων Τεχνολογιών & Καινοτομίας και η Αντιδημαρχία Αθλητισμού, Νεολαίας και Τοπικής Επιχειρηματικότητας,  ενημερώνουν ότι ο Δήμος Διονύσου από τη Δευτέρα 7 Ιουνίου ξεκινάει το Δωρεάν πρόγραμμα προετοιμασίας στους μαθητές και μαθήτριες Γ’ Λυκείου και Αποφοίτους που υπέβαλαν αίτηση και ενδιαφέρονται για την εισαγωγή τους σε στρατιωτικές σχολές και σχολές Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Οι υποψήφιοι/ες καθώς και οι προπονητές θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες ασφαλούς χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων τις οποίες συνέταξε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και οι οποίες έχουν αναρτηθεί στο σύνδεσμο, https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports.

Οι προπονήσεις για τα αθλήματα στίβου θα πραγματοποιούνται στο Γήπεδο Διονύσου (Τοποθεσία στον χάρτη: rb.gy/1tsx2a) κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη από 11:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ.
Οι προπονήσεις για την κολύμβηση θα πραγματοποιούνται στο AQUALIFE Health & Sport Center (Τοποθεσία στον χάρτη: rb.gy/a9vw13).

Όλοι οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους ιατρική γνωμάτευση υγείας από Καρδιολόγο, Παθολόγο ή της Γενικής Ιατρικής (έκδοση εντός του τελευταίου εξαμήνου) και να υποβάλλονται σε εβδομαδιαίο self test.

Προσκαλούμε όλους τους μαθητές που υπέβαλαν αίτηση να παρευρεθούν τη Δευτέρα 7 Ιουνίου και ώρα 10:30 π.μ. στο Γήπεδο Διονύσου ώστε να λάβουν την απαραίτητη ενημέρωση για το πρόγραμμα του Δήμου και στη συνέχεια να ξεκινήσουν κανονικά τις προπονήσεις.

You may also like