Την πέμπτη 17/6 πραγματοποιήθηκε στο κανάλι μας, DionysosTV,  διαδικτυακή συζήτηση με κεντρικό θέμα: Η πυροπροστασία του Δήμου Διονύσου, ο κίνδυνος των πυρκαγιών, τα μέτρα πρόληψης και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν.

Συμμετείχαν οι κ.κ. Νικολακόπουλος Χρήστος (δημοσιογράφος του Dionysos News), Τζηρίτης Ηλίας (Συντονιστής δράσεων για τις δασικές πυρκαγιές WWF EΛΛΑΣ), Δρ. Αθανασίου Μιλτιάδης (ειδικός στην πρόληψη φυσικών καταστροφών), Παπανικολάου Γιώργος (δημοσιογράφος και κάτοικος του Δήμου Διονύσου), Ζαφειρόπουλος Δημήτρης ( κάτοικος του Δήμου και επικεφαλής της “ΔΗΜ. ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝΕΝΑ”), Μιχιώτης Στέφανος (κάτοικος και τέως Γ. Γ. του Δήμου) και Χατζηχρηστίδης Νίκος (κάτοικος του Δήμου και Πρόεδρος Συλλόγου “Αγίων Αγγέλων”).

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε ήρεμο κλίμα με παραγωγικό χαρακτήρα, χωρίς αντιπαραθέσεις και διαξιφισμούς, καθώς, πάνω από όλα, απώτερος στόχος ήταν η ενημέρωση και πληροφόρηση των πολιτών του Δήμου Διονύσου. Δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αναπτύξουν τα επιχειρήματά τους, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο τις όποιες απορίες και προβληματισμούς των ακροατών.

Η εκπομπή βέβαια, έχοντας διαδραστικό χαρακτήρα, παρείχε τη δυνατότητα σε όποιους πολίτες επιθυμούσαν, να στείλουν τα ερωτήματά τους στο mail infi@dionysosnews.gr, είτε ως σχόλιο στο youtube.

H συζήτηση αυτή κατέστη η αρχή ενός νέου κύκλου ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου Διονύσου για θέματα που τους αφορούν.

Δείτε τη συζήτηση στο βίντεο που ακολουθεί.

You may also like